Szemránckrémek nélkül már nem mehetek színpadra

Egy bizonyos kor felett hozzátartozik az egészség megőrzéshez, hogy így, vagy úgy, de teszünk a bőrünk szépségéért és egészségéért. Zenészként rengeteget vagyok rivaldafényben, és még ha nem is ezért csinálom ezt az egészet, akkor is meg kell felelnem az ezzel kapcsolatos elvárásoknak. Bizony, a szemránckrémek egy bizonyos kor felett már kötelező tartozéknak számítanak a táskában.

Nálam az InstanTENSE Plus volt a befutó, ami egy kellemes szérum. Felkenem az arcomra a koncert előtt és mielőtt elkezdenék sminkelni, már el is simultak azok a ráncok és duzzanatok, amit a legnehezebb lett volna festékkel elrejteni – elvégre nem a KISS-ben játszom… Én nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen eljárás, de ebben a termékben tényleg olyan összetevők vannak, amik pillanatok alatt képesek eltüntetni ezeket a kellemetlen foltokat és karikákat. A “pillanatok alatt” kifejezésen pedig azt értem, hogy nagyjából 3-5 perc alatt. Ennyi kell ahhoz, hogy kisimítsa az arcomat és fiatalodjak általa vagy 5 évet, ha nem többet.

A szemránckrémek nem könnyítik meg az ember dolgát, már abból a szempontból, hogy mire megtalálod azt, ami tényleg jó a bőrödre, addig azért rámehetsz néhány borsos vakvágányra. Én szerencsére hamar belefutottam az InstanTENSE Plusba így nem panaszkodok, sokkal inkább másokkal is igyekszem megosztani a pozitív tapasztalatomat, hátha ezzel segítek elkerülni a hosszas keresgélést a megfelelő termék után.

Nem csak annak ajánlom, aki hozzám hasonlóan sokszor kerül a célkereszt közepébe, hanem annak is, aki csak szimplán szereti, ha szép, fiatalos az arcbőre és nincs kedve végig próbálni még 25 másikat a szemránckrémek végtelen piacáról. Nálam ez működik, miért ne lenne így másnál is?

szemránckrémek