Ne késsünk le a koncertről, rossz motorgumi miatt

A felnőtt életemnek szerintem a legjobb újdonsága a koncertre járás volt. Valahogy ez tinédzser koromból teljesen kimaradt. Az utóbbi években azonban ezt rendesen bepótoltam és nagyon hálás vagyok azért, hogy átélhettem ilyen élményeket. Alapból a városunkban nincsen túl sok lehetőség erre, úgyhogy szinte mindent ki kell használni! Viszont egészen másképp volt ez, mikor még Budapesten laktam és megszerettem a magyar alter zenét.

Hiszen ha az ember ezt a műfajt kedveli, akkor szinte végtelen lehetősége van koncertekből és helyszínekből is. Talán ez volt az egyik legjobb dolog a fővárosban. Minden héten volt valami új, izgalmas koncert. Az egyetlen hátrány persze az volt, hogy ezeken a helyeken rettenetes árak voltak. Ha pedig már legördült egy-pár ital, akkor annyira nem is figyelte az ember, hogy mennyit költött.

Mostanában egyébként más közösségi élményeket is meg szoktam élni, a motorozáson keresztül. Nagyszerű ez a hobbi, viszont van pár olyan része, ami komoly fejfájásokat szokott okozni. Ilyen például a motorgumi beszerzése. De szerencsére azóta, hogy rátaláltam a Motor Tire hu nevű oldalra, már ez sem okoz igazán gondot. Minden gondom így oldódjon meg, mint mostanában… Alapból az egyik barátom ajánlotta a szóbanforgó webshopot és hozzátette, hogy ő már évek óta innen vásárol, mert sokkal kényelmesebb, mint a helyi boltban intézni az ilyen dolgokat.

A Motor Tire hu már első ránézésre biztosít minket arról, hogy ez egy megbízható hely, ahol be tudunk szerezni bármilyen motoros kelléket. A színek átadják a motoros életérzés vagányságát is és attól sem kell tartanunk, hogy majd kéretlen ajánlások fogják kitakarni a képernyőnket. Minden a helyén van és ha figyelmesek vagyunk, azért lehet, hogy már itt bele fogunk botlani pár olyan akcióba, ami akár minket is érinthet.

A Motor Tire hu választéka elképesztő, viszont ez magával hozhatná azt a problémát, hogy könnyű elveszni benne. Természetesen azonban a Motor Tire hu csapata erre is gondolt. Éppen ezért hozták létre a motorgumi kereső funkciót, amibe beírhatjuk a járművünk összes főbb paraméterét. Ennek segítségével pedig csak olyan ajánlatokat fog majd kiadni, amik kompatibilisek a motorral. Nem kell tehát amiatt aggódni, hogy a megrendelt termék esetleg nem fog passzolni.

Ami ezen felül még újdonság volt nekem, az az áttekintés módszere volt. A különböző gumik egymás alá vannak gyűjtve, úgyhogy azonnal össze tudjuk hasonlítani őket. A motoros boltokban általában mindig az eladót kellett kérdezgetnem, ami őszintén, nem igazán egy optimálisnak mondható megoldás. Itt azonban erről szó sincs, mivel az árak, márkák és egyéb fontos adatok mind fel vannak tüntetve. Ha pedig mélyebben kíváncsiak lennénk az egyik termék részleteire, akkor elég csak rákattintanunk a hozzá tartozó kiírásra és elolvashatunk róla pár infót.

Ezt az egészet pedig az koronázta meg nekem, hogy milyen áraik voltak. Attól függetlenül, hogy sokkal kényelmesebb innen rendelni, a náluk kapható gumik még jóval olcsóbbak is. Ennél több indok pedig nem kellett nekem ahhoz, hogy igénybe vegyem a Motor Tire hu szolgáltatását.

A rendelés pofonegyszerű volt és bárki meg tudja csinálni, függetlenül attól, hogy mennyire ért a számítógépekhez. Tegyük be a kosárba a kiválasztott gumit, majd adjuk meg a szállítási adatainkat. Zárásnak kiválaszthatjuk, hogy miként szeretnénk fizetni, ezt követően pedig nincs más teendőnk, mint hátradőlni és várni, hogy kiszállítsák a motorgumit. Idáig sosem kellett csalódnom bennük, úgyhogy a jövőben is tőlük fogok rendelni.