Megmentett a szerviz

Hetek óta vártam már ezt a napot. A templomban tartották az esti ünnepi hangversenyt, ahol az öcsém, Máté bariton szólistaként lépett fel Johann Sebastian Bach egyik oratóriumában. Nagyon büszke voltam rá, és alig vártam, hogy halljam, hogyan énekel. Nagymamám, aki rajong Máté hangjáért, sajnos kórházba került, de ígéretet tettünk neki, hogy valahogy eljuttatjuk hozzá a koncertet. Elhatároztam, hogy videóra veszem az előadást, és elküldöm neki, hogy ő is élvezhesse.

Délután elkezdtem felkészülni a koncertre. Kifényesítettem a cipőmet, vasaltam az ingemet, és feltöltöttem a telefonomat, hogy ne merüljön le a felvétel közben. Azonban, amikor bekapcsoltam a telefont, a kijelző üres maradt. Hiába próbálkoztam újraindítani, semmi sem történt. A telefonom elromlott.

Elkeseredtem. Nem tudtam elhinni, hogy pont most romlott el a telefonom, amikor a legjobban szükségem lett volna rá. Mit fogok most csinálni? Hogy fogom megörökíteni Máté fellépését? Mit mondok majd a nagyinak?

Ekkor eszembe jutott az LCD FIX Huawei szerviz, amit nemrég láttam a városban. Laptopomról kikerestem az elérhetőségüket, gyorsan felhívtam őket, és elmondtam a problémámat. A szerelő kedves volt és segítőkész. Azt mondta, hogy hozzam be a telefont, és megpróbálja megjavítani.

Rohantam a szervizbe. Szerencsére nem szükséges előre bejelentkezni, mégsem volt éppen sok ügyfél, így a szerelő rögtön rá tudott nézni. Megvizsgálta a telefont, és azt mondta, hogy sajnos az akkumulátor teljesen feladta a harcot. Természetesen volt neki raktáron alkatrész, ahogy egyébként ez az LCD FIX-nél megszokott, és nem több, mint egy fél órán belül már vissza is kaptam a telefonom, tökéletesen működő állapotban! Nem érdekelt, mibe kerül a javítás, bármennyit fizettem volna, annyira örültem a gyors sikernek. Mindazonáltal még az a meglepetés is ért, hogy az LCD FIX Huawei szerviz rendkívül kedvező árakkal dolgozik!

A koncert gyönyörű volt. Máté fantasztikusan énekelt, a hangja betöltötte a templomot. A közönség elismerően tapsolt, én pedig boldogan örökítettem meg a pillanatokat. A koncert után megmutattam a felvételeket nagymamának, aki könnyekig hatódott Máté teljesítményétől.

Hálás vagyok az LCD FIX Huawei szerviznek, hogy ilyen gyorsan megjavították a telefonomat. Így nemcsak én élvezhettem a koncertet, de nagymamám is részese lehetett Máté sikerének.