Az online kerékpár boltnak köszönhetően már a koncertekre is két keréken érkezem

A koncertek számomra olyan élményt jelentenek, amelyekről sosem mondanék le szívesen. Vannak olyan emberek, akiket zavar a tömeg, a zaj, és fullasztónak érzik az atmoszférát, engem pedig ez éltet és tölt fel igazán – még ha nem is hétről hétre, mint néhány éve, de havonta biztosan áldozok egy kis időt a kedvenc kikapcsolódásomra. Jómagam soha nem játszottam semmilyen hangszeren, és énekelni is körülbelül annyira tudok jól, mint egy vonyító kutya, de nagyon szeretem a zenét és magát a koncertélményt is. És megvan az összeszokott baráti társaságom is, akikkel ellátogatunk ezekre a programokra. Akár másik városba is szívesen átmegyünk, ha egy jó koncertről van szó, megvannak országosan a kedvenc helyeink is egyébként, nemcsak a kedvenc bandáink. Amit viszont utálok, hogy pont imádott városunkban nincs egy tisztességes koncerthelyszín. Vagy nagyon zsúfoltak a terek, vagy nagyon lelakottak, ahol ilyen programok szoktak lenni, egyetlen hely van, ami nem rossz, de az sem túl nagy számú közönség befogadására alkalmas. Szóval bízom benne, hogy valaki észbe kap és meglátja ezt a piaci rést: menő koncerthelyszínt érdemel hőn szeretett városunk! Ha pedig megnyitna egy ilyen hely, biztos vagyok benne, hogy még több koncert szerveződne és busásan megtérülne a befektetett összeg. Egyébként a meglévő helyszínekre gyalog érkeztem általában, de mostanság rákaptam a bicózásra is, amióta a motorbolt.co.hu online shopjából beújítottam egy új járgányt. Csak úgy hasítok vele az éjszakában, egyszerűen imádom! Persze visszafelé inkább tolom vagy ott hagyom, csak semmi szabályszegés! Már ha fogyasztottam alkoholt persze.

A webshopot egyébként csak ajánlani tudom, szuper dolgaik vannak, és senkit ne tévesszen meg a weboldal linkje, mert a motor, az elektromos vagy a hagyományos kerékpárok, a kiegészítők, alkatrészek és a gumiabroncsok iránt érdeklődők egyaránt megtalálhatják náluk mindazt, amire szükségük lehet. Egy sokoldalú, profi online áruházról beszélünk tehát esetükben, rendes boltjuk pedig Dunaföldváron van, ahol megmondom őszintén, még sosem jártam, de egy jó koncertélményért még oda is elmennék. De lehet, érdemes lenne megnéznem az üzletet is személyesen, ezt még megfontolom, egyelőre nekem maximálisan bevált a webshop. Tök hamar megvoltam a rendeléssel, mármint ami a gyakorlati részét illeti, a kiválasztás azért egy hosszabb folyamat volt, pedig nem vagyok az a bizonytalan típus. De azért ha már egy online Kerékpár bolt tárul az ember szeme elé, ami tök újdonság, akkor igenis igyekszik felfedezni a kínálatot. Legalábbis én így tettem. Úgy voltam vele, hogy ráérek a dolgokkal, akkor miért ne csekkolhatnék le mindent alaposan.

Amúgy először eléggé újdonság volt tényleg, hogy egy online Motor- és Kerékpár bolttal állok szemben, de aztán belevesztem a kínálatba és már csak kattintgattam és agyaltam. Ráadásul az oldalon belül volt egy olyan funkció – vagyis valószínűleg még mindig van -, amivel össze tudtam hasonlítani a kiválasztott termékeket. Na, ez nekem nagyon jól jött, amikor nem tudtam dönteni a hagyományos biciklik között. Megmondom őszintén, néhány pillanatra elgondolkoztam az elektromos bicikliken is, de aztán arra jutottam, hogy nem nekem való, legalábbis egyelőre, és szerintem nem is használnám ki eléggé. Ár-érték arányban egyébként azok is kifejezetten korrektek, ahogyan néztem legalábbis, de aztán maradtam a hagyományos verziónál. Végig kattintottam mindent, aztán fel is hívtak a rendelésemmel kapcsolatban, tájékoztattak a szállításról, meg ilyenek, ez nagyon szimpatikus húzás volt a részükről, legalábbis szerintem. Tökre megnyugtatott, hogy minden oké, és innentől várhatom a vadiúj járgányom.

Kerékpár bolt

Kerékpár bolt online, kell ennél több? Irány a motorbolt.co.hu, és újíts be egy két keréken guruló életformát, akár robogót, akár biciklit keresel! Én csak a pozitív tapasztalataimról tudok beszámolni, azóta is szinte minden egyes nap használom a cangát, ha tehetem, a nap levezetéseként is tekerek egyet… A bicón, amit annyira imádok! Jó választás volt, kár lett volna elsietni a döntést, de biztos vagyok benne, hogy nincs olyan típus a kínálatukban, amivel annyira mellélőttem volna. Mégis úgy érzem, hogy sikerült megtalálni azt, ami pont nekem való.