Attól, hogy céget alapítok, még van időm koncertre járni

Ha jó koncert van a városban, én tuti ott vagyok. Számomra ez az egyik legkedvesebb kikapcsolódási forma, ha azokra a dallamokra ringatózhatok, vagy épp tombolhatok, amiket nagyon szeretek, és megoszthatom ezt a csodás élményt a barátaimmal is. Mivel többféle stílust is közel érzek magamhoz, ezért szerencsére egész jól megoszlik a társaságomban, hogy kivel milyen koncertekre megyünk, úgyhogy nagyon ritka az, hogy éppen nincs partnerem az adott alkalomra. De minél többen megyünk, annál jobb móka! Mondjuk én simán egyedül is elmegyek egy koncertre.

A cégalapítást is lehet egyedül csinálni, de a Gross Office szakértőivel jóval könnyebb. Nálam legalábbis ez bizonyosodott be: amikor elkezdtem azon gondolkozni, hogy szeretnék céget alapítani, egyből a figyelmembe ajánlották őket. A weboldalukon, a grossoffice.hu-n az volt egyből szimpatikus, hogy számos kérdésre választ kaphattam mindössze néhány kattintással. Márpedig kérdések bőven voltak a fejemben: a cégalapítás illetékmentes vagy sem, hogyan válasszak székhelyet, egyáltalán a bt vagy a kft alapítás lenne-e előnyösebb esetemben, satöbbi… A cégalapítás illetékmentességén felül azonban megannyi izgalmas aspektusáról olvashattam e folyamatról és a székhelyekkel kapcsolatos részletekről is. Tehát az oldalt nem kizárólag akkor ajánlom számotokra, ha szükségetek van szakértőkre a cégalapításhoz, vagy ha éppen a cégalapítás illetékmentességének próbáltok utánanézni. Szerintem mindenképpen érdemes meglátogatni a grossoffice.hu oldalt, és legalább az alapvető főmenüket és alpontokat végigböngészni, de a Gy. I. K. felület is kiemelten ajánlott az oldalon belül.

Nem gondoltam volna, hogy ekkora segítség lesz, ha szakértők veszik kézbe a cégalapítás ügyét, és rám jóval kevesebb intézni való és kötelezettség hárul. Nagyszerű érzés az, hogy ilyen jó kezekben tudhatom magam: hála a Gross Office-nak!