A legjobb kipufogó szerviz egyben a kedvenc mindenesem

Az ország egyik legjobb márkafüggetlen autószervizéről beszélek, ezt állítom. Az elfogultságom ugyanis jogos. De ne szaladjunk ennyire előre…

Koncertre járni sérült kipufogóval, a leélt kocsimmal, rockerként sosem volt problémás. De minden más lett, miután megismertem a mostani páromat, aki nem csak, hogy nem rocker, de a szülei ráadásul őskonzervatívok – ekkor találtam meg a Méta Autószervizt.

kipufogó szerviz

Mert ráfért már a verdára egy alapos kipufogó szerviz mielőtt a bemutatkozás alkalmával beállítok a leendő apósékhoz… De szerencsémre ott minden mást is megcsináltak az autón, rendesen kipofozták!

Anno, a gyakori koncertre járás még vicces is volt úgy, hogy már a parkoló környékén mindenki hallotta, hogy megjöttem az autóval, de olyan soká húztam az igénytelenségem miatt a javíttatásokat, hogy nem hittem, hogy lesz egy hely, ahol még ennyire jó áron, mégis ennyire teljeskörűen kielégítő módon megcsinálnak mindent a kocsimon. A kipufogó szerviz után felhívták a figyelmemet olyan jellegű gondokra a kocsival, amik már nem tűrtek halasztást, de ez nem “az”, amire gondolnátok… A Méta deklarálja, már a honlapon is kihangsúlyozzák, hogy soha semmit nem állítanak, javítanak a kocsin anélkül, hogy ne egyeztetnének a tulajjal. Pl. azért, hogy ez mibe is fog kerülni… Nagyon hatásos és egyben hatékony a kommunikációjuk!

Szóval a jó áraik és az elvégzett munka miatt is mondtam amit mondtam: ennyire jó és korrekt szervizben még sosem jártam. Pedig nem valami kis lyuk ez, ahol mellékesben olcsón megcsinálják, amit kell. Hanem egy patika-tisztaságú, modern és mindennel felszerelt hely. Óriási ügyfélkörrel. Ezek a fotók, ami az utóbbiakat igazolják is megtekinthetők a honlapjukon. Ami szintén egy pöpec kis honlap, ami ráadásul hasznos is. Nem csak ahhoz hasznos, hogy mindennek utánanézzünk, de el is lehet egy rakás dolgot intézni ott helyben, online. Van időpontfoglalásos menüpont és komplett árlista!

Viszont ez annyira korrekt kis honlap, hogy ha valaki jobban aggódna a kocsijáért, mint azt én tettem igencsak sokáig, megértheti a szerelési folyamatok lényegét is. Meg, hogy milyen hibákkal való foglalkozáskor pontosan mit is csinálnak. A kipufogó szervizes linkemen is az árak mellett leírnak olyasmiket, hogy mire kell figyelni, mi árulkodik a kipufogó hibáiról. Leírják, hogy figyeljünk oda az autó hangjára (ez az, ami az én kocsim esetében kikerülhetetlen volt már, mert mint mondtam, olyan hangokat adott ki, hogy az önmagában elment egy koncertnek, amire a fél lakókerület odafigyelt – de minimum az utcán éppen sétálók).

Rendesen levezetnek egy kipufogó-hibalistát és van olyan bekezdés is a linkelt aloldalon, hogy mi is a kipufogó szerelésének menete. Aztán ott vannak a kontaktok is… Ha sokat olvasgatjuk az oldalukat, sokféle hibájára az autónknak rájöhetünk magunk is. Ha épp a homlokunkra csapnánk már, hogy “igen, ez az”, rögtön foglalhatjuk is tehát az időpontot. Egy szervizes honlap, amely minden pontján úgy működik, mint ahogy a XXI. században már mindennek kéne!… Használják a modern technikát és az informatika, számítástechnika eszközeit is.

Azt kell mondjam, kár volt ennyit húzni, mert sokkal nagyobb biztonságérzetet is ad azzal az autóval közlekedni, amit ilyen király módon helyrehoztak. Már nem csak arról szól a dolog, hogy autó megjelenésével nem akarok leégni a kissé megváltozott életem színterein, de örülök, hogy a barátnőmet, akit sokszor én furikázok is biztonságban tudhatom! Ez mindennél fontosabb! De akár külcsín, akár belbecs, ha autóról van szó, ők segítenek rajtatok. Menjetek a Métához! Addig, amíg négy keréken még eljuttok oda – hazafelé már nem lesz gond…