A koncertek utáni takarítás biztosan nem lehet egyszerű

Nem vagyok az a nagy koncertekre járó típus, de azért néha befigyel egy-egy ilyen alkalom. Általában erre akkor kerül sor, ha valamelyik kedvenc bandám Magyarországon vagy legalábbis valamelyik szomszéd országban lép fel. Ezek azért olyan alkalmak, melyek nem sokszor jönnek az életben, így butaságnak tartanám, ha kimaradnék belőlük.

De ez tényleg ritka, mert elég kevés fellépő érdekel.

Tavaly nyáron viszont kint voltam az egyik fesztiválon az egyik külföldi banda miatt. Marha jó koncert volt!

Miután vége lett és a nézőtér egy kicsit kiürült, a fesztivál dolgozói már indultak is a nézőtérre, hogy felszedegessék a szemetet. Ez egy példája annak, hogy sok ember szórakozásához sok más ember munkájára van szükség. Ebbe szerintem nagyon sokan nem gondolnak bele.

A koncert után a takarítók egyébként egy botszerű eszközzel szedegették fel a szemetet. Hatékonynak tűnt, de a port és az odatapadt piszkot így azért nem lehet felszedni. Ehhez gondolom már profibb takarítógépek kellenek.

bérelhető takarítógép

Ezek a takarítógépek egyébként iszonyú drágák, de az a szerencse, hogy nem szükséges megvenni őket, ha valaki használni szeretné őket. Ugyanis a bérelhető takarítógép is egy lehetséges megoldást jelent, köszönhetően a Greenway Kft.-nek!

A weboldaluk is itt van, ha valaki inkább szeretne saját maga tájékozódni: greenwaykft.hu.

Ez egy príma, de ugyanakkor letisztult internetes felület, ami mindent megtesz a látogatók teljes körű tájékoztatása érdekében. Ha valaki valami konkrét információt keresne rajta (például egy adott takarítógép típusnak a műszaki adatait), akkor az oldalon gyorsan és könnyedén meg fogja azt találni.

És ha már szóba jöttek bérelhető takarítógépek!

Azokból itt aztán tényleg bőven találni fogtok.

Persze az több tényező függvénye, hogy pontosan milyen gépre is van valakinek szüksége. Ezek közül a takarítandó területnek a nagysága csak az egyik, hiszen más dolgok is képbe jönnek ilyenkor: a felület típusa, a folyosók szélessége vagy akár is az, hogy olyan típusú közegben folyna-e vele a takarítás, ahol fontos, hogy ne legyen zaj.

Persze én nem vagyok szakértő, szóval a fenti felsorolás valószínűleg nem teljes.

Gondolom Te sem tartozol azok közé, akik minden fontos tényezővel tisztában lennének, melyeket mérlegelni kell egy takarítógép kiválasztása esetén.

De ezzel semmi probléma sincs, hiszen a Greenway szakemberi a segítségedre lesznek ebben is! Ők a mesterei ennek a szakterületnek, így biztos lehetsz benne, hogy a legoptimálisabb takarítógépet fogják Neked ajánlani, az igényeidnek megfelelően.

Viszont van valami, amiről még nem beszéltem, pedig valószínűleg már fel is tetted magadnak ezzel kapcsolatban a kérdést: miért érdemesebb ilyen gépeket bérelni, szemben a vásárlással?

A kérdés teljesen jogos. Az ember természeténél fogva talán kényelmesebb és biztonságosabb megoldásnak gondolja azt, ha birtokol valamit. Vannak esetek, mikor ez talán még igaz is lehet, de ha van olyan terület, ahol ez nem állja meg a helyét, akkor az az ipari takarítógépek.

A weboldalon ezt egyébként egy kiváló grafikai ábra is bemutatja, és ami kiválóan levezeti, miért is érdemes inkább a bérlést választanunk.

Ne feledjük: ahogy megvásárolnánk egy ilyen berendezést, az értékvesztés azonnal megkezdődik. Onnantól kezdve már csak nyomottabb áron tudnánk azt tovább adni, ha utólag kiderülne, hogy arra még sincs szükségünk. Egy bérleti szerződés során viszont azt könnyedén és gyorsan lemondhatjuk, sőt, a Greenway arra is ad lehetőséget, hogy módosítsuk a szerződést egy másfajta bérelhető takarítógépre, ha később változnának az igényeink.

Továbbá, ha saját géppel rendelkezünk, akkor a szervizelés költségeit is nekünk kell állnunk, melyek eléggé kiszámíthatatlanok. Bérlés esetében azonban csak egy fix havidíjjal kell számolnunk, hiszen a szolgáltató a szervizelést és az alkatrészcserét is vállalja.